
Situacija
Fassbrause – tradicinis vokiškas gėrimas, kuris gali būti silpnai alkoholinis arba nealkoholinis, gaminamas iš vaisių ir salyklo ekstrakto, tradiciškai brandinamas statinėse. 1908 m. Berlyne chemikas Ludwig Scholvien sukūrė šį gėrimą savo sūnui kaip nealkoholinę alaus alternatyvą, pasižyminčią panašiu skoniu ir spalva. Augant nealkoholinių gėrimų rinkai Lietuvoje, klientas nusprendė pristatyti naują gazuotą nealkoholinį gėrimą, o mūsų užduotis buvo sukurti jo etiketę
Sprendimas
Etiketės dizainas sujungia tradicinio alaus ir craft limonado stilius, išsiskirdamas iš kitų nealkoholinių alų ir limonadų. Aiškus skonio vaizdavimas ir išskirtinė išvaizda komunikuoja rankų darbo gėrimo vertybes, kurdama naują nealkoholinį gėrimų segmentą Lietuvoje.
Rezultatas
Pakuotė sėkmingai pritraukia dėmesį ir pozicionuoja produktą kaip unikalų rinkoje.



Daugiau mūsų darbų
Turite iššūkių? Susisiekite.
Susisiekite su mumis Jums patogiu būdu

Antanas Rimdžius
Projektų ir partneryščių vadovas
Antanas Rimdžius
Projektų ir partneryščių vadovas
Antanas Rimdžius
Projektų ir partnerysčių vadovas


Rezervuokite susitikimą Jums patogiu laiku
Antanas Rimdžius
Projektų ir partneryščių vadovas
Rezervuokite nemokamą konsultaciją, susitikimą jums patogiu metu.